%0 Journal Article %T بررسی اثر عامل جهانی‌شدن بر دگرگونی الگوی تغذیه %J توسعه اجتماعی %I دانشگاه شهید چمران اهواز %Z 2538-3205 %A باقری, معصومه %A رضادوست, کریم %A آوینی, محمود %A موالی زاده, الهه %D 2016 %\ 08/22/2016 %V 10 %N 4 %P 59-76 %! بررسی اثر عامل جهانی‌شدن بر دگرگونی الگوی تغذیه %K الگوی تغذیه %K سبک زندگی %K جهانی‌شدن %R 10.22055/qjsd.2016.12378 %X جهانی­شدن فرآیندی است که بر اساس آن تمام مردم جهان در یک جامعه­ی واحد و فراگیر جهانی به هم می­پیوندند. هدف مقاله­ی حاضر بررسی تأثیر جهانی­شدن بر تغییر الگوی تغذیه­ی دانش­آموزان می­باشد. روش پژوهش پیمایشی است و جامعه­ی آن تمامی دانش­آموزان مقطع متوسطه شهر بوشهر بودند که تعداد 385 نفر با استفاده از فرمول کوکران و روش       نمونه­گیری خوشه­ایِ چند مرحله­ای انتخاب شدند. نتایج نشان داد که  جهانی­شدن بر تغییر الگوی تغذیه­ی دانش­آموزان مؤثر بوده و اغلب مؤلفه­های جهانی­شدن از قبیل میزان استفاده از اینترنت، تبلیغات رسانه­ای، مدگرایی، گروه همسالان با تغییر الگوی تغذیه رابطه­ی معناداری دارند. %U https://qjsd.scu.ac.ir/article_12378_f21cf7ecdbc9c8f4e7bfb4ee8b824a12.pdf